Art and design inspiration from around the world – CreativeRoots

Inspired by - Kenya

The Legend of Ngong Hills

Posted by rod - 25.03.2011

The Legend of Ngong HillsThe Legend of Ngong Hills

This short animation film trailer is based on a Maasai folk tale. The story is about Ogre, who has a habit of attacking the Maasai Village but then falls in love with the beautiful young maiden Sanayian. Created by the small Nairobi, Kenya production studio Apes in Space, the director and illustrator Kwame Nyongo wants to maintain the heritage and culture of African stories. via africandigitalart

Finished here? Then have a look at these.

3 Comments (add yours?)
  • From: Linda
  • Dec 30, 2016

Thanks alot – your answer solved all my problems after several days strgiulgng

Reijo: “luomulehmille syötetään lehmien luonnollisempaa ravintoa(karkearehuvaltainen dieetti), sitä soisin tavallistenkin lehmien saavan ilman ylimääräistä luomuhömppää”Eikö se nyt ole ihan sitten sama, miksi sitä kutsuu, mutta kuitenkin siis myönnät, että lehmien on parempi saada luonnonmukaisempaa ravintoa? Ja että se vaikuttaa maidon ravintoarvoon?Täysrasvaisten maitotuotteiden tarjonta on nykyään todella huonoa. Luomua ei ole, eikä myöskään vähälaktoosisia vaihtoehtoja. Turhauduin tänään kun korkein määrä rasvaa hyla-viilissä oli 1%. Puhumattakaan sitten siitä, että olisi täysirasvaisia vähälaktoosisia luomumaitotuotteita…

I didn’t know where to find this info then kaboom it was here.

What’s on your mind? Join or create a discussion.

FEATURED CREATIVES